HAASTRECHT
Steinsedijk 59
€950.000,- k.k.
Ontdek dit huis > Neem contact op >

Bebouwing

Soort woonhuis Villa,
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1962
Woonoppervlakte 166 m2
Overige inpandige oppervlakte 36 m2
Inhoud 734 m3

Indeling

Slaapkamers 5
Verdiepingen 3
HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59 HAASTRECHT - Steinsedijk 59

HAASTRECHT
Steinsedijk 59
€950.000,- k.k.


Wonen met fantastisch uitzicht aan de Steinsedijk te Haastrecht

Een goed en degelijk gebouwd huis met aangebouwde garage en flinke losse schuur op een totale perceeloppervlakte van 3.765 m². Hier is volop de ruimte om te genieten van rust, privacy, de schoonheid van de Steinsedijk en uitzicht de polder in.

Vanaf de dijk is onder aan het perceel het huis gelegen. Een mooie en diepe voortuin geeft het huis allure. Wilt u wonen op deze fantastische plek in het groene Hart dan is dit een unieke kans! Op deze vrijstaande woning kan je nog eigen stempel drukken om de karaktervolle woning van toen weer van nu te maken.

Het huis is destijds met veel kwaliteit en zorg gebouwd. Het staat nog steeds als een huis! Maar verkeert wel in de oorspronkelijke staat. Het huis en vooral ook de waanzinnige mooie ligging vanaf de dijk zijn een renovatie zeker waard.
Om u te inspireren hebben we de bestaande woonoppervlakte van 166 m² digitaal al een make over gegeven, het anders doen mag het natuurlijk ook. Een heel goed idee voor deze woning is waarschijnlijk nog een flinke uitbouw aan de achterzijde toe te voegen. Een 3 meter diepe serre met veranda aan de achterkant vergunningsvrij toevoegen geeft een waanzinnige polderbeleving.

Kortom het oude huis kan erg goed een enorme wow factor krijgen.

De woning beschikt over een royale inhoud van 734 m³, genoeg ruimte voor de vele woonwensen maar is dus ook eenvoudig nog uit te bouwen, aan de zijkant en de achterkant kunnen veel m2 toegevoegd worden. Dit kost natuurlijk geld maar je creëert daarmee ook zeker extra waarde.

Daarnaast biedt de woning extra mogelijkheden dankzij de overige inpandige ruimte van 36 m², deze kunnen ook een woonfunctie krijgen. Immers er is nog een losse schuur van maar liefst 80 m². Deze schuur kan ook als mantelzorgwoning gebruikt worden, de kwaliteit van de schuur is prima geschikt daarvoor. Tuurlijk ook een mooie plek voor het opbergen van uw bezittingen (een mooie oldtimer of andere hobby’s).

Kortom, deze vrijstaande woning aan de Steinsedijk te Haastrecht biedt u een unieke kans om een droomhuis te realiseren op een schitterende locatie.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een bezichtiging. We kijken ernaar uit om u te helpen bij het verwezenlijken van uw woondromen!

Bebouwing

Soort woonhuis Villa,
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1962
Woonoppervlakte 166 m2
Overige inpandige oppervlakte 36 m2
Inhoud 734 m3

Indeling

Aantal slaapkamers 5
Aantal verdiepingen 3

Buitenruimte

Ligging Landelijk gelegen
Tuin Tuin rondom
Garage

Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.


Interesse in dit huis?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over dit huis of het plannen van een bezichtiging.

Neem contact op >

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Misschien bent u wel op zoek naar iets heel speciaals. Schrijf u nu in als zoeker.
Wij zoeken graag met u mee!

Inschrijven >


Wij zoeken voor u

Wij gaan op zoek naar uw persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met u op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Prijsklasse van-tot
Ik ben op zoek naar
Schrijf u in als zoeker

Zo blijft u automatisch op de hoogte van nieuw agrarisch aanbod.

Open het formulier ›

x
De volgende werkdag weer bereikbaar vanaf 08:30

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag of opmerking? Onze specialisten helpen u graag