Landelijk wonen of wonen in een buitengebied


U wilt heerlijk vrijstaand wonen en u bent op zoek naar een villa, landhuis, landgoed of woonboerderij in het buitengebied. U wilt voor uw toekomstige woning natuurlijk een reële prijs betalen. En u wilt, zeker in deze aantrekkende markt, niet dat de boerderij of villa die u net te koop hebt zien staan voor uw neus wordt verkocht.

Daarom is het zinvol om Schep Makelaars in te schakelen. Wij kennen de markt en weten vaak al dat er een bijzondere woning binnenkort in verkoop komt voordat deze op internet verschijnt. Bij een aankoopopdracht bent u er dan als eerste bij. Ook blijkt uit ervaring dat bij aankoopbegeleiding door een makelaar de koopsom lager uitvalt, dan zonder begeleiding van een makelaar. Dat is logisch, want wij kennen de markt en weten of een woning goed in de markt ligt en of de vraagprijs reëel is. Omdat wij gespecialiseerd zijn in buitenwonen, garanderen wij een zorgeloze aankoop voor een prijs die u past.

Kijk ook eens bij ons aanbod

​Buitenstate speciaal voor buiten wonen

Daarnaast zijn wij aangesloten bij Buitenstate, een samenwerkingsverband van NVM makelaars die allen gespecialiseerd zijn in buitenwonen. Alleen de allerbeste makelaars met een agrarische achtergrond en bewezen expertise in de bemiddeling bij landelijk gelegen woningen mogen zich daarbij aansluiten. U zit dus buitengewoon goed bij Schep.


De Schep makelaar van Buitenstate kijkt verder dan...

Buitenwonen is meer dan een mooi landschap of een fijne woonomgeving. Buiten wonen geeft veel vrijheid en zelfstandigheid, maar brengt ook de nodige regels met zich mee. Als koper van een woning in het buitengebied wilt u niet verrast worden met onverwachte zaken.

Wij zorgen dat u over de juiste informatie beschikt. Met specifieke kennis van zaken wordt een uitgebreid onderzoek uitgevoerd. Hiermee komt u ook tegemoet aan uw onderzoeksplicht.

Wilt u eens verder praten over de mogelijkheden bij aankoop?

Neem dan gerust contact op.