Buitenstate: een samenwerking van geselecteerde NVM makelaardijen


De huizen die wij met ons Buitenstate concept te koop aanbieden zijn vrijstaande woningen in een landelijke omgeving. Het is wonen met een beleving van rust en ruimte. U kunt hierbij denken aan een woonboerderij, villa, landgoed of ander vrijstaand huis. Veelal zijn dit niet alledaagse woningen die om een specifieke benadering vragen. En die biedt Schep Makelaars u graag! Iedere Buitenstate is unieke en vraagt om een maatwerk aanpak, die krijgt u bij ons.

Buitenstate is een keurmerk dat alleen wordt verstrekt aan die makelaardijen die beschikken over jarenlange aantoonbare expertise en deskundigheid bij de koop en verkoop van woningen in het buitengebied. Door de krachten van deze makelaardijen te bundelen, treft u op www.buitenstate.nl het grootste aanbod Buitenstates van heel Nederland aan.

Een Buitenstate makelaar is een vakman. Hij of zij beschikt over de kennis en kunde om uw Buitenstate voor de juiste prijs en condities te kopen of verkopen. Ook de juridische afhandeling wordt op professionele wijze uitgevoerd zodat u ervan verzekerd bent dat u op correcte en kundige wijze wordt begeleid.

Schep Makelaars heeft zich met haar agrarische roots ruimschoots bewezen in dit marktsegment en voert daarom al vanaf de start dit label. Andere makelaars die zich bij dit samenwerkingsverband hebben aangesloten zijn: 


Wilt u meer weten?

Bijvoorbeeld over de verkoop van uw woning
Neem gelijk contact met ons op.