Buitengewoon verkopen met Buitenstate Excellent


Een Buitenstate is een vrijstaande woning in het buitengebied. Per definitie zijn dit bijzondere woningen in een niet alledaagse omgeving. Bij (ver)koop verdienen die een eigen dienstverlening. Buitenstate dienstverlening. Sommige woningen zijn echter zo uniek vanwege locatie, bouwstijl of voorzieningen dat Buitenstate iets extra's biedt. De Buitenstate Excellent dienstverlening.

Wie een buitengewoon huis verkoopt, heeft maar één koper nodig, maar die moet wel gevonden worden. Bij Buitenstate Excellent gaan 15 Buitenstate makelaars gezamenlijk actief voor u aan de slag. Ze bundelen de krachten, op zoek naar die ene koper. Zo ontstaat een unieke wijze van verkopen:

  • Uw woning wordt op de sites van alle Buitenstate makelaars geplaatst;
  • Alle woningzoekenden van de kantoren worden persoonlijk aangeschreven met informatie over uw woning;
  • Uw woning krijgt extra aandacht op de Buitenstate website;
  • Er wordt een onderscheidende woningbrochure gemaakt;
  • Deze brochure wordt op alle kantoren actief gepromoot;
  • Uw woning krijgt een vermelding in de periodieke digitale nieuwsbrief van alle kantoren.

​Extra verkooptools

Wie de verkoop nog extra wil stimuleren, kan Buitenstate Excellent dienstverlening uitbreiden met de volgende tools:

  • Een sfeerreportage over uw woning in Buitenstate-magazine. Een fraai vormgegeven blad met een unieke mix van (nieuws)artikelen, reportages en interviews op het snijvlak van een 'outdoorliving-glossy' en 'zakenblad';
  • Landelijk adverteren tegen een aantrekkelijk tarief in kranten en magazines, zoals het maandblad Landleven en/of de Telegraaf;

Wilt u uw Buitenstate verkopen of juist een woning in het buitengebied kopen? Buitenstate Makelaars zijn NVM leden die zich onderscheiden door jarenlange expertise en ervaring in het buitengebied. Zij weten wat belangrijk is bij de verkoop van bijzondere woonobjecten. Vaak zijn het makelaars die ook actief zijn in agrarisch onroerend goed en de specifieke wet- en regelgeving in het buitengebied op hun duimpje kennen.

Met een Buitenstate Makelaar kunt er op vertrouwen dat één van de belangrijkste en grootste financiële beslissingen in uw leven op kundige, maar vooral ook individuele en onderscheidende wijze wordt begeleid en afgewikkeld.


Omarm een buitengewone dienstverlening met Buitenstate Excellent

Bekijk de Buitenstate Excellent objecten op Buitenstate.nl ›