Landelijk wonen? Dat is genieten van het buitengebied


De rust en de ruimte. De weidse natuur. De vogels die fluiten en de wisseling van seizoenen. Alles is intenser voor bewoners in het landelijk gebied. Landelijk wonen is voor velen een droom. Schep Makelaars, aangesloten bij Buitenstate Makelaars, helpt u graag bij het verwezenlijken van de 'buitenwonen' droom. 

Buitenstate: kennis en expertise van landelijk wonen gebundeld

Buitenstate is een samenwerking van geselecteerde NVM makelaars. De aangesloten makelaars delen hun jarenlange ervaring in het landelijk gebied en hebben veel kennis van specifieke wet- en regelgeving rondom landelijk wonen. Wilt u wonen in een woonboerderij, moderne villa, landgoed of een andere vrijstaande woning in het buitengebied? Dan bent u bij Schep Makelaars aan het juiste adres. 

Wat komt er kijken bij landelijk wonen?

U heeft een wens om landelijk te wonen. Misschien wilt u een oude boerderij verbouwen of een gerestaureerde woonboerderij kopen. Of heeft u plannen voor het runnen van een eigen landgoed? Wellicht wilt u wonen en werken combineren, bijvoorbeeld in de vorm van een zorgboerderij? Of komt u voor uw hobby's of voor de privacy en rust van het landelijk gebied?

Soms kunnen wijzigende en toekomstige bestemmings-, streek- en/of reconstructieplannen uw droom om buiten te wonen in de weg staan. De expertise van de Schep gecombineerd met het netwerk en de kennis van Buitenstate helpt om vervelende verrassingen te voorkomen.

De landelijk gewortelde makelaars van Schep staan u als professional met raad en daad terzijde. Wij hakken dagelijks met het bijltje van weerbarstige wet-en regelgeving en weten precies wat de (on)mogelijkheden van het buitengebied zijn. Onze gespecialiseerde makelaars zullen zal u waar nodig deskundig voorlichten en adviseren over deze en vele andere zaken, zodat een beleving van landelijk wonen, met de rust en de ruimte, in álle opzichten wordt waargemaakt.

Te koop of te huur

De meeste woonboerderijen, villa’s, vrijstaande woningen, boerderijen of landgoederen die wij aanbieden, zijn te koop. Toch is het in sommige gevallen ook mogelijk om (tijdelijk) te huren. Heeft u een woonboerderij te koop zien staan en wilt u weten of deze te huur is? Bel ons dan om de mogelijkheden te bespreken.