Schep Makelaars: Kenners van het platteland


Zoekt u een woonboerderij of agrarisch bedrijf in Zuid-Holland of Utrecht? In deze provincies zijn wij als makelaars in buitenwonen actief. Wij helpen u graag de door uw gewenste villa, landhuis, landgoed, woonboerderij of agrarisch object aan te kopen. Ook zijn wij u graag van dienst om bijvoorbeeld uw agrarisch bedrijf of vrijstaande woonboerderij te verkopen.

Met een groot aanbod in landelijk wonen en agrarische objecten weten we wat er speelt in het buitengebied en leveren wij maatwerk. Want, een landelijk gelegen object is vraagt niet om een doorsnee aanpak en vereist daarom een eigen aanpak: de Schep aanpak.

Woonboerderij kopen of verkopen in... Utrecht?

Wilt u een woonboerderij kopen, bijvoorbeeld in de omgeving van Utrecht of Zuid Holland? En bent u daarvoor op zoek naar een specialist, die veel ervaring heeft met landelijke woningen zoals een villa, landhuis, landgoed of woonboerderij? Wij kunnen u deskundig adviseren over de verschillende woningen, de mogelijkheden van het buitengebied of de bestemmingsmogelijkheden van uw droomhuis.

Zoekt u een platform om uw huis of woonboerderij aan te bieden? Wij presenteren uw woning prominent online, met de nieuwste digitale tools zoals bijvoorbeeld een helicoptervideo.

Buitenstate, buitenkansen in wonen

Speciaal voor de bemiddeling van bijzondere woningen in het buitengebied hebben wij ons aangesloten bij Buitenstate. Dit is een landelijk samenwerkingsverband van NVM makelaars met een brede ervaring en expertise in het buitengebied. We werken hierbij nauw samen met onze collega's om onze specialisatie en kennis op peil te houden. Enkele van de collega's waar wij mee samenwerking zijn: Kwantes Makelaardij, Van Zeeburg, Luimes & Lebbink Makelaars en Lelieveld makelaardij. Samen met hen zorgen wij ervoor dat uw woning landelijke aandacht geniet. Tezamen met een proactieve aanpak, persoonlijke benadering en de nieuwste online tools vormt dit de basis voor een succesvolle verkoop.

Agrarisch vastgoed? 

Als agrarisch ondernemer bent u bij Schep Makelaars van harte welkom. Al ruim veertig jaar helpen wij agrarische ondernemers waar het om hun vastgoed gaat. Bijvoorbeeld bij de aankoop of verkoop van een melkveebedrijf, losse grond, land, vragen over productierechten of benodigde taxaties. Als agrarisch makelaar zijn wij actief vanuit Zuid-Holland tot aan Friesland. Ook van de actuele regelgeving zijn wij goed op de hoogte. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen als veehouder, akkerbouwer of melkveehouder? Of heeft u vragen omtrent mediation, onteigening en pachtzaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Schep Makelaars: specialisaties in diverse disciplines

Naast landelijk wonen en agrarisch onroerendgoed hebben we nog meer specialisten in huis. Schep Makelaars werkt ook met bewezen succes in wonen, exclusief landelijk onroerend goed, bedrijfsonroerend goed en agrarisch onroerend goed. Schep Makelaars is een NVM organisatie met brede dekking. En centraal in het land staat onze vestiging: Schoonhoven, tussen Utrecht en Rotterdam. Tevreden klanten staan bij ons met stip op nummer één. Wij houden van een enthousiaste en proactieve aanpak.

Samen succes in wonen

Schep Makelaars werkt op landelijk niveau samen met Buitenstate Makelaars.