Succesvol verkopen met de Buitenstate aanpak van Schep


U wilt uw villa, landhuis, landgoed of woonboerderij in het buitengebied te koop aanbieden. Voor een reële prijs. Én het liefst zo snel mogelijk. Vergroot daarom uw verkoopkansen met de Buitenstate aanpak van Schep: uw landelijk wonen makelaar...

Landelijk marketingbereik

Schep Makelaars is aangesloten bij Buitenstate. Dit is een uniek, landelijk opererend concept, om woningen in het buitengebied succesvol te verkopen. Alleen de allerbeste makelaars met bewezen expertise in de bemiddeling bij landelijk gelegen woningen mogen zich daarbij aansluiten. U zit dus buitengewoon goed bij Schep.

De aan- of verkoop van een woning in een landelijke woonomgeving vergt namelijk de nodige kennis. Een landelijk gelegen woonhuis moet voldoen aan andere eisen dan woningen binnen de bebouwde kom (denk bijvoorbeeld aan milieueisen en de bodemgesteldheid). Uw Buitenstate makelaar van Schep Makelaars is hier goed van op de hoogte. En samen ontwikkelen wij diverse marketingacties om uw woning beter onder de aandacht te brengen.

Buiten wonen, vrij wonen oftewel landelijk wonen, is genieten. Wij weten dat en kunnen die emotie goed overbrengen aan potentiële kopers. Daarom staat Schep Makelaars u graag bij tijdens de verkoop van uw villa, landhuis, landgoed of woonboerderij. Deze verkopers gingen u voor!

Neem vrijblijvend contact op


Wat doet Schep om uw huis succesvol te verkopen?

Lees meer over uw succesvolle verkoop via het 'Schep Buitengewone Verkoopplan'.


Woningen in stille verkoop

Schep Makelaars heeft ook objecten in stille verkoop. Soms willen verkopers de verkoop van hun landelijke woning niet altijd aan de grote klok hangen. Dan is stille verkoop de ideale oplossing. Lees meer over onze stille verkoop.

 

Deze aanvraag wordt verstuurd Deze aanvraag wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen z.s.m. reageren.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op