Wat doet Schep om uw huis te verkopen?


Wij gaan proactief aan de slag met de verkoop van uw woning. Wat mag u van ons verwachten en wat gaat er gebeuren?

Het 'Schep Buitenstate Verkoopplan' is een belangrijk onderdeel van onze proactieve dienstverlening. Want in deze markt is het vooral belangrijk dat uw woning opvalt, een uitgekiende marketingtactiek helpt u daarbij. We overleggen met u welke activiteiten we op welk moment voor u inzetten. Persoonlijk en doelgericht.

Het Schep Buitenstate Verkooppplan

 1. Kennis van het buitengebied. Uw Buitenstate makelaar van Schep Makelaars is geworteld in het buitengebied. Hij kent de omgeving, de actuele wet- en regelgeving en weet waar toekomstige wijzigingen op stapel staan. Zijn expertise en ervaring vormen de basis voor een goede verkoop.
 2. Landelijk netwerk. Wij maken gebruik van het landelijke netwerk van Buitenstate Makelaars, uw object komt op www.buitenstate.nl, waar het grootste aanbod van Nederlandse Buitenstates is te vinden.
 3. Professionele uitstraling. Onze huisfotograaf maakt sfeervolle beelden van uw woning, deze zijn de basis voor een luxe, onderscheidende brochure. Vooraf komt onze interieurstyliste bij uw langs zodat de foto's zo uit een glossy magazine lijken te komen. Dit is de kracht van uw online presentatie en zoekers bekijken uw woning hierdoor langer.  
 4. Buitenstate Te koop bord: dit opvallende bord wordt bij u geplaatst.
 5. Startmailing zoekers: uw woning wordt bij de in verkoop name direct naar alle actuele zoekers uit ons bestand gestuurd.
 6. Grote vindbaarheid online: uw woning staat prominent op vijf websites: Schepmakelaars.nlBuitenstate.nlFunda.nlJaap.nl en Huislijn.nl.
 7. Social media: we zorgen voor diverse acties en promoties op Twitter en Facebook.
 8. Uw woning in het jaarboek van Buitenstate: deze glossy uitgave boordevol reportages en informatie over wonen in een Buitenstate wordt verspreid onder 10.000 geïnteresseerden en is ook te vinden op diverse leestafels (notaris- en advocatenkantoren, tandarts- en huisartspraktijken).
 9. Uw woning kan worden meegenomen in onze periodieke nieuwsbrief van Buitenstate, deze wordt iedere zes weken verstuurd naar ruim 1.500 geïnteresseerden.
 10. Het is ook mogelijk om uw object naar de landelijke database van Buitenstate te sturen, u komt dan bij ruim 15.000 emailadressen binnen.
 11. U krijgt regelmatig de mogelijkheid om te adverteren in het landelijke maandblad Landleven (oplage: 150.000 stuks, lezersbereik 500.000)*.
 12. Buitenstate Excellent: met deze optionele dienst gaan ook de collegamakelaars van Buitenstate voor u aan het werk: samen de schouders eronder om uw woning succesvol te verkopen!

*Bron: HOI (oplage-instituut)


Geïnteresseerd in onze aanpak? 

Neem dan contact met ons op. Wilt u meer informatie? 
Bekijk dan hier het verkoopproces in 7 stappen.