Wilt u uw grond laten taxeren?


Dit kan Schep voor u doen! 

Zoals bekend is de agrarische sector voortdurend in beweging. Wanneer u wilt weten hoe uw zaken er voor staan, krijgt u te maken met waardebepaling van uw onroerende zaken. Daarnaast willen uw bank, gemeente, familie en de fiscus weten wat uw eigendom waard is. Een goede taxatie van uw grond en/of bedrijf is essentieel als u plannen heeft voor de toekomst. Bij verkoop, (her)financiering, overname, vergroting, ruiling of verplaatsing is een goede taxatie een randvoorwaarde.

Taxeren met een reden

Financiering is een bekende reden om uw agrarisch onroerend goed te laten taxeren, maar er zijn ook andere situaties waarin een taxatie nodig is, zoals vorming van een VOF, herwaardering van uw onroerende zaken, een boedelscheiding of fiscale wijzigingen. Sinds begin van dit jaar hebben melkveehouders ook te maken met fosfaatrechten voor hun melkvee. Doel daarvan is om te zorgen dat de productie van fosfaat onder het fosfaatplafond komt.

De eisen voor een taxatie blijven aan verandering onderhevig. De taxateur die uw eigendom taxeert moet onafhankelijk, transparant en gecertificeerd zijn. Belangrijkste argument voor het doorvoeren van deze nieuwe taxatie-eisen is het waarborgen van de kwaliteit. Het agrarisch taxatiemodel is aangepast aan de internationale normen. Dat zorgt ervoor dat ze voldoen aan de voorwaarden voor de opdrachtverlening, onderzoekvereisten, uitvoering en verslaglegging.

De agrarische taxateurs van Schep Makelaars zijn lid van de toonaangevende Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM). Daarnaast zijn zij opgenomen in het register van Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Zij krijgen ook regelmatig nascholing. Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd en hun kennis actueel. Uw taxatie is inzichtelijk, vergelijkbaar en kwalitatief toetsbaar. Schep Makelaars is u graag van dienst om de taxatie te verzorgen.

Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op